Organizace domova stylově

NADPIS DSC_4336ps

Věřím, že po nuceném volnu máte doma již všichni perfektně uklizeno. Pěkně v poličkách a skříňkách nebo taky v různých krabičkách, koších a boxech. Ty jsou totiž dobře skladné a variabilní. A mohou být uložené pěkně uvnitř vestavěných skříní, ale také efektně v prostoru.

A nebo taky ne a zrovna řešíte systém ukládání. A proto jsem tu já a moje designové koše s koženými doplňky různých tvarů a velikostí, díky nimž váš domov můžete zorganizovat efektivně a k tomu ještě designově.

Koše mají hned několik využití:

Třeba jako tyto vysoké koše, do kterých schováte deky a polštáře a vedle pohovky pak vypadají šik. Mohou být až v pěti barevných provedení.

DSC_4293ps

Věčně povalující se plyšáky můžete v dětském pokoji dát do stylového kulatého nebo hranatého koše.  Mám je ve dvou velikostech - výška 40cm nebo 50 cm. ZDE

Ráda vám ale vyrobím koše na míru přesně podle vašich preferencí.

detsky pokoj  DSC_5284

Technická místnost nebo koupelna je pak kapitola sama pro sebe.  Efektní koš s koženými uchy na špinavé nebo naopak čisté prádlo těmto místům dodá šmrnc. V hranatém provedení je pak můžete použít třeba jako organizér pracích prostředků. A budou vám krásně ladit k těm vysokým na prádlo.

 technicka mistnost  aDSC_0999

MENŠÍ ÚLOŽNÉ BOXY můžete použít na organizaci psacího stolu nebo knihovny. Vždycky se totiž najdou věci, které nikam nepatří, ale jsou vlastně hrozně důležité. Taky je máte, že?

A musím říct, že skvěle vypadají třeba jako obal na květinu. 

DSC_5309

aDSC_1060

box knihovna

 A co víc? Nemačkají se.

A nabízím je také ve dvou provedení. Ale ráda vám je udělám na míru. Koukněte tady.