Adventní trh 2019

aDSC_4669

Kdo nesledujete FB a IG, možná jste nepostřehli, že jsem se v neděli účastnila již tradičního kladenského adventního trhu v Kině Sokol. Krásná akce, plná šikovných a kreativních lidí a úžasného programu plného písní a módy (ano, představily se hned tři ateliéry).

Já letos představila hlavně své kabelky, které vloni ještě nebyly na světě a také macramé baňky, které jsem poctivě motala min. čtrnáct dní. Ty jsem rozvěsila na vrbové proutky a vypadalo to docela hezky. A líbily se i vám. Naštěstí mi nějaké zbyly, takže půjdou na náš vánoční stromek.

Zároveň to byla asi moje poslední živá akce, protože příští rok i naše řemeslné obory čeká EET, kterým díky eshopu nedisponuji a nevím, zda se mi bude chtít vyběhávat speciální potvrzení a paragony, které by prodej umožňovalo.... Uvidíme... 

Děkuji všem, kteří mě navštívili a prohodili pár slov a těším se na viděnou na kurzech, které jste poptávali a jejichž  termíny budu vypisovat po novém roce. To už totiž bude jediná možnost vidět mě a macramé živě.

aDSC_4672

aDSC_4680

aDSC_4678