MY HOME STYLE & HUBART spolupráce pro Prague Design Week


hubart kolaze

Mám radost. Jednoho dne mě oslovila Iva z ateliéru HubArt, zda bych neměla zájem o spolupráci. Jo, vzdělávat se na sítích má své velké výhody:) Poznáte tam supr lidi.

Iva společně se svojí dcerou Klárkou, se kterou tvoří designerský team, vytváří překrásné keramické objekty. Ano, objekty. Vázy, okrasné květníky, sochy, užitnou keramiku, ale i keramické obklady a dalších bytové doplňky (jako např. stoly apod.).

A převážně božských svítidel a květníků se týkal výstavní prostor na Prague Design Week, který se konal od 2.-6.9.2020, kde měly holky nádhernou expozici. A právě pro květníky se Iva rozhodla oslovit mě a spojit její krásnou práci s tou mojí, konkrétně s mými macramé závěsy na květiny.

Ivu jsem navštívila v jejím krásném domě a ateliéru v jednom, kde mi Iva nastínila svoji vizi, ukázala svoje portfolio výrobků a dohodly jsme se, že to spolu zkusíme. A tak jsme spojily síly a já pro Ivu vytvořila kolekci rozličných macramé závěsů pro Iviny květníky. V šibeničním termínu, ale s o to větším nasazením. Prostor nakonec dozdobovaly i moje "snové stěny" z boho lapačů snů.

A mohla jsem se díky ní ocitnout na Prague Design Weeku mezi skvělými designery. Jela jsem Ivu podpořit na vernisáž první den Weeku. Iva s Klárkou představily aterilér, jeho historii, současnost, ale i plány do budoucna. Nakonec Iva ukázala i část svého umění, kdy všem přítomným ukázala, jak se lije hmota do formy a popsala, co se s ní děje dál. A rozdala dárečky.

Pokochejte se sami, jak to v HubArt expozici ve spojením s přírodou vypadalo.

Ivi, MOC DĚKUJI ZA SPOLUPRÁCI A PŘÍLEŽITOST.

P.S. A spolupráce ještě nekončí.... uvidíte...

aZ50_6601

aZ50_6547

aZ50_6556

aZ50_6586

aZ50_6610

aZ50_6592

aZ50_6538

Sluší jim to spolu ...

PHOTO-2020-09-03-14-45-33

Vstupní prostor a okno dozdobily moje lapače snů, do jejichž vzoru Iva doladila například keramický podnos, do kterého vnesla motiv krajky.

aZ50_6615