MY HOME STYLE ... můj nový eshop s homemade výrobky


Je to tak. Můj dávný sen (a obava zároveň) se stal skutečností a já spustila svůj vlastní eshop. Jistě si pamatujete, jak jsem tuhle myšlenku v lednu na svém soukromém blogu "vyslovila" poprvé. V hlavě se mi ale honila již pěkných pár měsíců, ne-li let.

A protože eshop spouští také má dlouholetá kamarádka a spoustu věcí kolem něj jsme řešily spolu, vrhla jsem se do toho svého eshopu také. A to na plné pecky. 

Eshop nese název MY HOME STYLE a najdete na adrese www.myhomestyle.cz. S názvem jsem docela bojovala, protože veškeré názvy, které jsem chtěla, už existovaly, a tak jsem zvolila ten, pod kterým již několik let existuje můj soukromý blog a moje tvorba ho vlastně také odráží. 


V eshopu totiž najdete hlavně bytové dekorace, šperky a fashion doplňky (pokud to mohu takhle honosně nazvat). Časem možná něco přibude, nápadů je totiž spousty (času už méně), ale zatím tam jsou nové hangery (nástěnné dekorace), náhrdelníky a nově také obrázky, psaníčka a spisovky. Ostatně nakoukněte sami. Na fleru bude prodej stále, v omezeném množství, pokračovat. 

A tak tedy vítejte a vstupte dál...