Macramé DIY kit - Tvořivý set na výrobu vašeho prvního MACRAMÉ

MACRAME DIY KIT tvořivý set

Je to tady. Asi po roce a půl váhání a přesvědčování jsem stvořila DIY MACRAME KIT na výrobu macramé závěsné dekorace. Co že to ten „kit“ je?

Je to krabice. Krabice plná komponentů k výrobě vaší první (druhé, třetí…) macramé závěsné dekorace. A pozor. To všechno je včetně velmi podrobného a pečlivě vytvořeného manuálu na jeho výrobu. Pěkně uzlík po uzlíku. Opravdu. Snažila jsem se to vytvořit opravdu „polopatě“ a dala jsem do toho fakt všechno.

aZ50_4914

Takže pokud ještě stále váháte a uvažujete o tom, že byste si chtěli vyrobit vaše první macramé, ale nevíte přesně jak, máte možnost. Kit vám dorazí v krásné pevné krabici  (můžete ji pak krásně zreyklovat), která obsahuje:

  • přírodní pěkně opracovanou větev o délce 50 cm
  • 100% bavlněnou recyklovanou šňůru (s certifikátem OEKO-TEX standart 100) o tloušťce 5 mm
  • ostré nůžky (protože těmi obyčejnými ty šňůry jen tak nenastříháte)
  • kartáč na rozčesání macramé
  • krejčovský metr
  • macramé manuál s podrobným návodem výroby

aZ50_4857

A k dispozici vám budu také já pro případné dotazy, připomínky, vylepšováky, zkrátka na cokoliv, co vám nebude jasné nebo byste mi chtěli sdělit. Moc mi na tom totiž záleží.

Tak kdo do toho půjde se mnou? Macramé DIY kit je celý červenec za zaváděcí cenu 990 Kč. Pak se jeho cena zvýší. Koukněte TADY.

aZ50_4895

Jestli už jste ovšem zdatní macramé tvůrci a tvůrkyně, ale třeba máte problém sehnat větve, koukněte se na moje macrame sety, které obsahují pouze základní materiál, tedy opracovanou větev, šňůru a krejčovský metr, příp. i kartáč.  Najdete je TADY.

aZ50_4864

A takovouhle radost jsem měla, když jsem si jela pro výtisky manuálu, na kterém jsem docela dlouho pracovala - tvořila krok po krůčku macramé, celý postup krok za krokem fotila, upravovala fotky, psala text, dělala celou postprodukci manuálu... Byla to zkrátka fuška a tak ta radost, když jsem viděla manuál zhmotněný, byla na místě.

Aaa500_2956