Jak se tvoří lapače

 DSC_5001

S tou správnou náladou a energií. Jinak to ani nejde. Na jejich výrobu musíte mít dostatek času a hlavně klid. Tak, aby se váš klid a energie přenesla do lapače a pak sloužila dál, jak má. 

Ve valné většině vyrábím lapače snů v BOHO stylu, který je teď společně se skandinávským stylem, velmi trendy. Tyto jsou ode mě také nejvíce žádané. Na zakázku jsem již ale také udělala spoustu klasických lapačů, tj. s kruhem vyplétaným síťkou. Ty na zakázku ode mne dostanou energie ještě víc, protože jsou tvořené pro konkrétního člověka a většinou do detailu "vypiplané", neboť si jeho vzhled určuje přímo ten, komu bude lapač sny hlídat. A nejen sny. Lapače jsou i čističe energií.

Každý můj lapač snů je vyroben z háčkované nebo paličkované dečky, která je dokonale vypnutá v kruhu. Ostatní komponenty jsou ze 100% bavlny, paličkovaných krajek, atlasových stuh a nezbytných peříček které dělají lapač lapačem. Vše doplňují dřevěné korálky. 

Jejich velikosti jsou spíš větší než menší. Kruhy mají v průměru 30 cm a více a jejich délka je okolo 100 cm.

DSC_4910

 DSC_4938

Lapač snů zachycuje dobré sny a ty špatné odhání. Měl by být zavěšený v místnosti, kde dotyčná osoba spí, nejlépe poblíž okna nebo dveří, aby tak zajistil co nejlepší spánek, následně pak i bdělý stav. Lapače snů však neslouží jen na ochranu vašich snů a přeměňování těch špatných na dobré, ale i jako ochranný prvek obecně a jako talisman či amulet.

Kdo chce lapač snů využít jako ochranný symbol, měl by si ho pověsit nad postel. Pro zlepšení proudění energie čchi se doporučuje zavěsit ho na stěnu. Chcete-li zpomalit a rozptýlit škodlivé energetické toky v místnosti,zavěste ho ke stropu ve středu pokoje. Má-li zabránit úniku energie, pak jej umístěte do okna.

DSC_4953

SET CERVENEC 2017-001