SOUTĚŽ: Letní soutěž o set dvou psaníček

 

Chystáte se na dovolenou a chybí vám obaly na dokumenty nebo jednoduché psaníčko? Tak zkuste štěstí v soutěži o set dvou mých psaníček z polypropylenu. Jedno malé, o rozměrech 22 x 12 cm, na telefon, kartu, kapesníčky a klíče, které stejně dobře poslouží i jako kosmetická taštička a nebo penálek.  A to větší, pro složky velikosti A4 se pak hodí třeba na smlouvu s cestovní kanceláří a další cestovní doklady a potvrzení a nebo jako větší psaníčko. Jeho rozměry jsou 35 x 25 cm. 

Obě mají efektní kožený řemínek, který můžete zavázat hned několika způsoby. Já používám tři nejjednodušší, ale uzlů je mnoho, takže se kreativitě meze nekladou.

 

 

Líbí se vám ? A chtěli byste je? Stačí splnit jen tyhle dvě podmínky:

1. dát like fb profilu mého eshopu MY HOME STYLE zde a 

2. na můj soukromý blog pod tento příspěvek (http://homestylecz.blogspot.cz/2017/06/letni-soutez-o-set-psanicek.html) napsat vaši emailovou adresu

Soutěžit můžete i na instagramu eshopu tj. dát like a napsat svůj email pod soutěžní post i tam ) nebo na FB a IG blogu, kde budu soutěž také prezentovat (tzn. lajkovat a napsat svoji emailovou adresu pod soutěžní příspěvek zde nebo zde ) a do soutěže pak můžete být zařazeni hned několikrát. 

Soutěž trvá do příštího pátku 30.6. Hned další den pak na fb eshopu vyhlásím vítěze, kterého určím pomocí generátoru náhodných čísel.

 

 

 

 

 

Tyhle tři základní uzly používám na psaníčku já. Vázat se však dají všelijak..