Babí léto v boho stylu

aIMG_0445 (2)

Tohle nádherné babí léto si žádá ještě trochu té pravé letní atmosféry. Třeba takové, jakou jsme navodily na našem červnovém boho focení macramé dekorací a čelenek.

Jednoho dne mě oslovila make-up artist a hair stylistka (MUAH) Klára Alba, zda bych neměla zájem o spolupráci. A já kývla, protože jsem tak nějak podvědomě tušila, že to bude hezkýýýý.

A bylo. Sešly (byl to tým samých holek) jsme se na Střeleckém ostrově, přesně tam, kde je ta krásná boho kavárna Cocovanka a šly na věc.

aIMG_9615

aIMG_0225 (1)

Nejdříve jsme fotily na lodi, potom přímo u Cocovanky a pak na "pláži". Fotky jsou jedny hezčí než druhé, ale mě se asi nejvíc líbí právě ty na pláži s lebkou a mým macramé. O macramé totiž šlo. Celé jsme to pojaly jako boho focení a boho boží to fakt bylo ! A protože to byla (aspoň pro mě) tak trochu hurá akce, na poslední chvíli jsem musela předělat jedno velké macramé, aby bylo vůbec s čím fotit. Jak víte, skladem nemám skoro nic. Všechno je zakázková tvorba. Ale koukněte, jak se přeměna povedla. Takhle (klik) macramé vypadalo u Nadi na svatebním veletru a takhle při našem focení:

Z50_5135 (1)

aIMG_9222_ab (1)

aIMG_9341 (1)

Klára se ještě tak mezi řečí zmínila, že by bylo fajn, kdyby holky měly nějaké boho čelenky. No a to já se vždy hecnu a tři jsem umotala. A ve finále dopadly super, teda aspoň podle mě. Co říkáte? No a  protože jsem sběrač všeho, co se může hodit, hodila se zrovna moje sbírka všemožných per (obzvlášť těch dlouhých bažantích, která jsem pár dní před focením našla). A taky moje vydražená lebka s parožím, která mi zdobí kancl (domů mi paroží manžel jaksi zakázal :)).

aIMG_0710_ab (1)

Samozřejmě nebýt krásných modelek, nebylo by to ono. 

Myslím, že jsme si to ale užily všechny. Holt hodně ženské energie ! 

aIMG_9485 (1)

A nakonec pár momentek z backstage.

Z50_4998 (1)

Z50_5006 (1)

Z50_5117 (1)


A tohle je celý náš team:

Celou produkci, make-up a hairstyle (MUAH) zajistila Klára Alba, fotila Anka Dufková, macramé dekorace a čelenky byly moje MY HOME STYLE , květinové čelenky MS Design . A fotilo se na Střeláku u kavárny Cocovanka

A krásné modelky byly: Aneta Kopejtková, Nikol Kopejtková, Emma Kolínková

Jak se vám to boho líbí ?

Z50_4967 (1)