KABELKY MY HOME STYLE

a1shopper285A0550

Nejen úložné koše a psaníčka tvořím z materiálu podobnému „kobercovině“, který má perfektní tvarovou paměť, takže se při případném pomačkání dokáže rychle vrátit do původního stavu.

Kabelky, tedy svou velikostí spíš shopperbagy, které jsou mojí horkou podzimní novinkou mají velkorysý rozměr 50 x 35 x 10 cm.  Můžete si vybrat z varianty bez zipu nebo se zipem. Koukněte TADY.

Zatím mám v nabídce 4 druhy barev:  klasiku černou a šedou a potom červenou (takovu tmanou cihlovou) a modrou.

 

ŠEDÁ

 Kabelka má i vnitřní organizér, tedy 3 kapsičky. Jednu dvojkapsu na mobil a klíče a třetí větší kapsu na peněženku nebo diář.

Ucha jsou kožená jako u všech mých produktů.  Jsou 65 cm dlouhá, takže je můžete směle nosit jak v ruce, tak přes rameno. Připevněna jsou kovovými druky barvy staromosaz. Stejně jako kožený štítek s logem MHS jsou vyrobena z hovězí, ručně řezané a barvené kůže. Kůže, které na výrobu uch používám, jsou „zbytkové“ kůže z velkovýroby. Šedé a modré tašky mají ucha světlejší, černé a červené tmavší.

A stejně jako u košů, macramé a vlastně všech mých výrobků platí, že si můžete napsat o kabelku přesně podle vašich rozměrů.

Pokud vás zajímá, co se do kabelky vejde, tak třeba osmička toaleťáků nebo pořádný svazek máty a meduňky na letní drinky...

Tady ještě malé video, kde se můžete podívat do jejích útrob.

aDSC_0768

aDSC_0757