Svatební BOHO dekorace

 pronajem dekoraci - stena

S myšlenkou, vyrobit tyto větší kousky, jsem si zahrávala již delší dobu. Faktorů, proč jsem otálela, bylo několik. Jednak pracnost, protože to je hodně, fakt hodně pracná záležitost. Navíc se jedná o fakt velké a finančně náročné kousky (koukni níže), na které má doma místo jen málokdo. V mezičase jsem ale měla možnost poznat několik inspirativních žen a ty mě "nakoply" tak, že jsem na to jednoho dne sedla a za pár dní bylo hotovo. A chystám i další věci (čti dál).

V souvislosti s tím jsem se rozhodla, že do eshopu přidám novou kategorii, a to  SVATEBNÍ DEKORACE A DOPLŇKY TADY .  Všechny produkty v této kategorii můžete použít jako svatební bránu nebo její dekoraci, fotopozadí či jako dekoraci za svatební jídelní stůl nebo na nějakou spešl party či otvíračku.

Byly chvíle, kdy jsem z toho trochu šílela. Všude bavlnky, provázky, stuhy, kruhy... Do toho lítaly děti... No, znáte to.  Ale já jsem celkem dříč a rváč, takže jen vidina toho, že bude za chvíli hotovo a že to bude určitě hezký, mě hnala dál. Celé seskupení té "boho stěny" jsem navíc několikrát předělávala, protože se mi to rozložení pořád nějak nepozdávalo, takže nervy pořádný. No peripetie..

DSC_4594ps

aDSC_4617ps

 

aDSC_4614ps

Jsou to oba velké kousky a bude jich víc, nebojte. A nejen lapače snů. Chystám i velké macramé na svatební a další slavnostní příležitosti. 

aDSC_4640ps

svatebni lapac snu-prumer50cm

Ale mohu vyrobit podobné (klidně menší či větší), které si můžete dát třeba nad postel. Tam vypadají taky skvostně. Na všem se můžeme domluvit. Nebojte se mi napsat.

Vše je vyrobeno převážně z bavlněných komponentů, paličkovaných či háčkovaných deček a krajkových stuh. Velký samostatný lapač obsahuje i peříčka.

Velikostně to jsou obříci. Svatební jedenácti lapačové pozadí je veliké 1,3 x 2,2 m, lapač má průměr 50 cm a délku 1,8m. To už celkem jde, že? Boho stěna mi zatím visí na okně a mám jí tak trochu místo záclony. Musím říct, že to vůbec nevypadá zle, a to jak zevnitř, tak i zvenku. Koukejte...

aDSC_4632ps

aDSC_4624ps

aDSC_4621ps