Nový MACRAME DIY tvořivý set na léto

 

workshop macrame titulka 2021

Druhý a stejně dobrý. Takový je můj druhý MACRAME DIY KIT, díky kterému si vytvoříte krásnou macramé závěsnou dekoraci. Zase trošku jinou než tu, kterou jste tvořili s loňským kitem.

Tahle je totiž složená převážně z nejoblíbenějšího a také nejpoužívanějšího uzlu zvaného diamant. Tento uzel je skoro na všech mnou vytvořených macramé, takže byste ho měli umět i vy.

aZ50_9450

aZ50_9467

DIY kit obsahuje opět všechno potřebné k výrobě macramé dekorace, která se skvěle hodí skoro do každého interiéru. Uvnitř bytelné krabice najdete podrobný foto návod, kde jsou dopodrobna popsány všechny jednotlivé uzly. Návod obsahuje víc jak 120 návodných fotografií !

Obsahem kitu je dále 100% bavlněná recyklovaná šňůra (nerozčesávací), která je ideální pro úplné začátečníky, protože se netřepí, nepráší a nezacuchává se. Dále pak opracovaná přírodní větev (tu vám dávám vždy na výběr z několika, aby se vám hezky hodila do interiéru), ostré nůžky a metr.

aZ50_9494

Tvoření macramé není nic těžkého. Techniku si lehce osvojíte a vázání uzlů vám půjde čím dál tím rychleji. A pokud byste si přece jen nevěděli rady, v návodu je na mě hned několik kontaktů. Zavoláme si nebo napíšeme a společně všemu přijdeme "na kloub".

Macramé dekoraci nejvíce lidé umísťují do obývacího pokoje, do ložnic, chodeb, ale i dětských pokojíčků. 

Nezbývá tedy než začít. Na celý DIY kit se můžete podívat na e-shopu tady.  A zde ještě video...