Psaníčka macrame

Psaníčka MACRAME final

Přináším vám další z mé série kabelek. Tentokrát to jsou psaníčka. Vedle psaníček vyrobených z kobercoviny (zde) vám nyní mohu nabídnout i psaníčka tvořená technikou macramé. Jejich vznik jste mohli sledovat na facebooku.

Musí ale říct, že k jejich výrobě vedla celkem dlouhá cesta. Asi rok se mě vždy někdo zeptal, jestli náhodou neplánuju dělat také macramé kabelky. Já ale vždy opáčila, že ne, že se mi vlastně ani moc nelíbí. Zkusila jsem jednu větší síťovku, ta se mi moc nepovedla, a tak jsem si říkala, že to asi nebude nic pro mě. Rok mi trvalo, než jsem si k nim našla cestu a řekla si, že s koženými doplňky to snad nebude tak zlý. A tak jsou na světe. A nabízím je hned v několika barevných provedení a vzorech ZDE.

Vzory a barvy vám na přání mohu, samozřejmě, zkombinovat. Nebojte se mi napsat o ten váš kousek. 

Samostatnou kapitolou je poutko k psaníčkám. Opět nabízím dvě varianty: kožené poutko nebo macrame poutko (slabší či silnější) v barvě kabelky.

Z50_1896

Z50_1982

Z50_1912

Z50_1927

Záměrně jsem zvolila krátké poutko na zápěstí ruky. Pro psaníčka je toto uchycení vhodnější a hlavně elegantnější. Ať jsme stylové. Nemusíme přece všechny kabelky tahat na rameni. Psaníčko je totiž skvělý doplněk společenského outfitu, který dokonale podtrhne. Díky své menší velikosti a originálnímu designu vytváří jedinečný dojem.

Psaníčka mají magnetické zapínání, takže se nemusíte bát, že vám z nich něco vypadne. A kromě koženého poutka (v základu) mají i barevně ladící kožený štítek s logem MY HOME STYLE.

Z50_1954

 

Kabelky jsou bez podšívky. Nemusíte se bát, že vám bude psaníčko prosvítat - proti prosvítání ho chrání přední přehnutá vzorovaná strana (viz. fotografie). Zadní část psaníčka má vždy hustý vzor.

Z50_1937

A jak jsou psaníčka velká? Rozměrově to je cca 18 cm x 28 cm. 

Vejde se do nich třeba poměrně objemná peněženka, diář a telefon. Já osobně psaníčka používám spíš na akce, kde není potřeba s sebou nosit moc věcí. 

Z50_2027

Z50_2012

Z50_2035

 

CHCETE PSANÍČKO VE VĚTŠÍ VELIKOSTI? Nebo trochu jiný vzor?

Napište si o něj. Ráda vám ho vyrobím.