Svatba v boho stylu

boho svatba_1

Krajkové nebo macramé šaty, květinový věneček nebo boho čelenka ve vlasech nevěsty, macramé slavobrána. Na stolech macramé běhoun a lucerny. Všude plno květin nebo suchých travin. Spousta kamarádů a skvělá uvolněná nálada. Svatba v přírodě, v tzv. boho stylu.

Svatby v boho stylu jsou stále na vzestupu. Milovníků boho stylu je pořád víc a víc. A já se jim ani nedivím. Pohodový životní styl a design je v oblibě již víc jak pět let. Ve stále více domácnostech visí minimálně jedno macramé.

A spousta budoucích nevěst si přeje svatbu právě v tomto BOHO STYLU

aDSCF6483

aDSCF6288

Boho styl byl donedávna znám jako barevný nespoutaný svět a móda, která ho charakterizovala. Mnohem více lidí však upřednostňuje boho styl v čistě přírodních barvách, jako je barva natural, písková, krémová, béžová, hnědá. A přesně tak jsou laděny i boho svatby. To vše se krásně pojí s květinami nebo suchými travinami, které krásně dolaďují boho prostředí.

Macramé boho slavobránu je možné vyrobit hned několika způsoby. Udělat jí buď kratší nebo dlouhou až na zem. Obě varianty pak můžete po svatebním obřadu použít také jako fotokoutek pro svatebčany. Po skončení svatby je pak slavobrána krásným doplňkem třeba vaší ložnice nebo obývacího pokoje. 

2584-8

2554-7

Pokud chcete svatbu doladit k dokonalosti, je fajn mít vyzdobené macramé doplňky celé svatební prostředí. Svatební tabuli můžete ozdobit macramé běhounem a macramé lucernami. Krásně vypadají i židle pro svatebčany ozdobené macramé dekoracíPro svatebčany je možné vyrobit např. macramé klíčenky, záložky nebo malé lucerničky jako vzpomínku na váš svatební den.

C5D33539

C5D33456

2325-10

Nevěsta si může pořídit macramé šaty nebo třeba jen macramé čelenku do vlasů nebo náušnice. Obojí jsou velmi efektním doplňkem.

                aDSCF6593

aZ50_5154b

 A jak probíhá výroba a celá spolupráce?

Buď si vyberete z návrhů svatebních dekorací a doplňků zde nebo vám ráda vytvořím něco přesně na míru. Navrhnu viziuál macramé a dalších dekorací, po vašem schválení se dám do práce. Průběžně vám mohu reportovat stav vaší zakázky nebo vám zašlu až fotografie zcela hotové objednávky. Po vašem schválení pak objednávka putuje přímo k vám. Doprava je zdarma.

Takže pokud chystáte svatbu, jsem vám já a moje ruce k dispozici :)