DĚTI: Kousátka macramé

kousatka 2 TITULKA

Dětský sortiment, tak ten jsem v eshopu ani neplánovala. Upřímně řečeno jsem eshop tvořila jako ventil na rodičovské dovolené, takže proto.

Jenže děti rostou, už to nejsou ta miminka a mně se po nich začalo zase trochu stýskat. A možná taky proto, že spousta mých kamarádek jede už "třetí vlnu" dětí a ta miminka jsou teď zase všude kolem mě. No, svět je plný paradoxů:) Známí po mě stejně pořád chtěli nějaká kousátka pro své děti nebo jako dárky, tak proč to nerozjet.  Jenže zrovna ty ze silikonových korálků, které jsem někdy předloni dělala jako jednu větší zakázku, jsou teď všude a já to chtěla jinak.

 DSC_8024

A protože můj obchůdek je o přírodních materiálech, opět to vyhrála bavlna a dřevo. Prvním, co v sekci DĚTI nabízím, jsou KOUSÁTKA vytvořená technikou macramé. Umotaná jsou z bavlněných šňůr s certifikací a doplněná jsou o dřevěné nelakované korálky.

Skvělá pro masáž dásní a uklidnění všech mrňousků. Nebo jen tak na hraní. Díky bavlně jsou velmi příjemné pro dětskou ručku. Všechna kousátka můžete navíc zavěsit. MIA má na konci očko, ELLU a CHICCU můžete pověsit za dřevěný kroužek.

                            DSC_7866

                                                                 kousátko ELLA                                                                         

 DSC_7872kousátko MIA  

DSC_8011

 kousátko CHICCA

Prozkoumat jejich velikosti můžete tady: http://www.myhomestyle.cz/kousatka/

Udělala jsem hned tři různé varianty. A pozor - 8 barevných odstínů !!! No a pokud byste náhodou chtěli všechny tři, tak jsem vám tam udělala lepší cenu. Taková já jsem:)

Kousátka mi testovali tři prckové a prošly, tak snad budou vyhovovat i vašim miminkům :)

1131-8

1130-8

1130

Takhle si s nimi vyhrál Bertík, kterého mi nafotila jeho maminka, kamarádka Andrea, která, kromě toho, že je zasloužilou trojnásobnou matkou, je také fotografka AndreaN - Foto 

A na co se ještě můžete těšit? Na klipy na dudlík a taky kolotoče nad postýlku….