Rok kovové krysy, aneb jaký bude rok 2020

krysa

Dnes, právě dnes začíná rok KOVOVÉ KRYSY, který potrvá až do 11. února 2021. Elementem tohoto roku je kov, proto rok kovové Krysy. Jeho planetou je Venuše a barvou bílá, proto se mu někdy také říká rok bílé Krysy. Je to vzácný rok a postupem času bude čím dál tím lepší.

Po dvanácti letech vládnutí klidné, stabilní a empatické země nastupuje dvanáctiletí kovu. Je to fáze dokončování, sběru, třídění, rozhodování, co si ponecháme pro tvorbu své budoucnosti (tj. co dále budeme potřebovat) a co naopak musíme ze svého života vyloučit, protože nás to bude jen vyčerpávat (ne nadarmo energie Kovu patří k tlustému střevu a jeho funkci všichni dobře známe). Kov ale také přináší konflikty a boje, pokud daný řád a pravidla nebudeme dodržovat. Můžeme tak v dalším dvanáctiletí jít podle svého plánu, nebo s životem bojovat. 

Krysa začíná nové kolo čínského zvěrokruhu, takže můžeme očekávat změny jak v osobním životě, tak i okolním světě. Krysa je znamení rychlé, chytré, komunikativní, manipulativní a občas i agresivní. Ten symbolizují nejen krásné šperky, ale také ostré zbraně, takže pozor.
Štěstí bude podle čínského horoskopu přát aktivním lidem, kteří budou schopni uchopit nové příležitosti. Čeká nás zkrátka rok plný změn a nových příležitostí.

Na rozdíl od západního světa, kde je považovaná za škůdce a přenašeče nemocí, je na východě posvátným zvířetem, symbolizujícím odvahu, chytrost a schopnost dosáhnout cílů jakýmkoli způsobemPro cílevědomé a ctižádostivé lidi bude tento rok opravdovým požehnáním. 

Štěstí bude podle čínského horoskopu přát aktivním lidem,
kteří budou schopni uchopit nové příležitosti.
 

Celý rok bude protkán změnami a doslova nezůstane kámen na kameniLetošek není pro slabochy a lenochy, síla a štěstí budou na straně těch, kteří budou jednat sebevědomě a asertivně. Kovová Krysa je mazaná, silná a nezávislá, nebude vám tolerovat pohodlné nicnedělání a čekání na to, co vám samo spadne do klína. 
Krysa je skvělým diplomatem a má sklony jednat tajně. Ne všeho tedy v roce 2020 dosáhnete napřímo. Kov vám pomůže být důslednými v jednání, podpoří rozhodnost a komunikaci, postrčí vás při seznamování s lidmi.

Pravidelně analyzujte své jednání i chování ostatních. Nedovolte, aby vnější podmínky zasahovaly do vašich plánů. Dobrým principem letošního roku je rčení: lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Ambice jsou sice prima, ale nenechte se jimi tlačit do riskantních akcí a nečistých obchodů. Nezapomeňte, že kov je spojen s řádem, pořádkem, čistotou, sterilitou – ale také lámáním kostí.


Zdraví 
Krysa letošního roku vás nabádá překročit hranice osobního komfortu a vydat se ve prospěch růstu a dočasného nepohodlí. Aby vás aktivní krysí činorodost a bojovnost nevyčerpala a nepoškodila vaše zdraví, měli byste začít věnovat pozornost i fyzické zdatnosti. Odpočiňte si, užijte si zábavu, kulturu a taky začněte cvičit a čistit si hlavu. Třeba pravidelnou meditací. 

Všechna znamení zvěrokruhu se budou těšit ze zdraví a harmonieKlíčem k dlouhověkosti, vitalitě a dobré kondici se ukáže být sport. Nikoliv nárazový, ale pravidelný. V roce 2020 si proto dejte za cíl vybudovat si aktivní sportovní návyky, kterým se budete pravidelně věnovat. Klidnější znamení zvěrokruhu ocení jógu, pilates nebo procházky. Pro aktivnější znamení je vhodný běh, jízda na kole nebo rychlostní plavání. A nejživelnější znamení zvěrokruhu si nejlépe dobijí baterky při cross-fitu, TRX cvičení, silovém zvedání závaží nebo při horolezení. 
Ve volném čase se nezapomeňte věnovat také psychohygieně, která je stejně důležitá jako ta tělesná. Jak už bylo řečeno, rok 2020 bude zátěžovým obdobím, proto je nezbytné ventilovat nahromaděný stres. Zapomeňte proto na negativní myšlení a naučte se, jak být pozitivní. 

Krysa letošního roku vás nabádá překročit hranice
osobního komfortu a vydat se ve prospěch růstu a dočasného nepohodlí.
 
 

Kariéra 
Cesta k úspěchu v roce 2020 rozhodně nebude lemovaná růžemi ale naopak, bude pěkně trnitá. Tento sice přeje všem pracovním změnám, ale pouze lidem, kteří prokáží, že dokážou obstát před zkouškami. Abyste dosáhli toho, po čem v kariéře toužíte, budete muset prokázat pořádnou dávku vůle, urputnosti, vytrvalosti, píle a efektivity. 
Aby byly vaše snahy úspěšné, budete se muset soustředit nejen na sebe, ale také na své bližní. Pokud chcete být skutečně úspěšní, měli byste ve svých aktivitách myslet i na ostatní lidi. Nemusí se jednat hned o charitu, zkuste ale každý den udělat jeden dobrý skutek. V pracovní oblasti se snažte pomáhat dosahovat úspěchů také dalším lidem. Pokud vás někdo požádá o pracovní výpomoc, neodmítejte. A hlavně - nedělejte vše jen pro peníze, ale hlavně pro dobrý pocit. 
Bude to hektické období, kdy nás čeká čas zkoušek, ale také nových příležitostí. Chopte se jich a nebudete litovat. Znamení kovové Krysy přeje aktivním a činorodým lidem, kteří mají rádi výzvy.

Peníze 
Ruku v ruce s kariérou jdou samozřejmě peníze. Znamení kovové Krysy předurčuje všem aktivním znamením nové příležitosti, které se budou týkat také finančních transakcí. V roce 2020 konečně začnete vydělávat více peněz a nebudete živořit z měsíce na měsíc. Podaří se vám uspořit peníze a vytvořit tzv. finanční polštář, díky kterému se konečně přestanete obávat o budoucnost. 
Rok kovové Krysy bude vhodný pro podnikání, samostatně výdělečnou činnost a celkové osamostatnění v práci, takže pokud se již nějakou dobu plánujete postavit na vlastní nohy, tento rok je ta pravá chvíle.
Ti, kteří plánují nákup nemovitostí, zahájení podnikání nebo investování peněz do dlouhodobých projektů, mají v budoucnu velké šance, že vše skončí zdárně a k jejich spokojenosti.  Ale pozor, jen v případě, že vše bude předem dobře naplánované a promyšlené.

Láska a vztahy 
Nové příležitosti na vás čekají také v lásce. Celý rok se ponese v harmonickém, láskyplném a tolerantním duchu. Klíčem k opravdové lásce se ukáže být komunikace. Abyste získali vše, co v lásce potřebujete a byli opravdu šťastní, budete se jednou pro vždy muset naučit skutečně komunikovat. Mluvit o problémech, přáních, touhách i potřebách
Příležitosti budou čekat nejen na nezadaná znamení čínského zvěrokruhu, ale "bohužel" také na zadané jedince. Takové příležitosti se ale mohou rychle přeměnit v nevěru. Pozor na ni, doma by se rychle provalila a vy byste rázem přišli o vše, co jste měli. 


Rok Krysy nám přinese spoustu kreativní energie. Energie, jež se může projevit naplněním mnoha věcí, které si ve svém životě přejeme. 

Rok krysy nám dává záruku, že všechno je možné,
že každý z nás je strůjcem svého života a má možnost být kýmkoli chce.


Nějak cítím v kostech, že to bude dobrý rok. A protože krysa je činorodá, prý bude konečně přáno i nám, kteří chceme zhubnout. Tak že by ? Budu si věřit (jo, vím, že to nestačí..).

Ať je pro vás ten letošní rok a celé dvanáctiletí to nejkrásnější.


Zdroje:
tadytu a zde